Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 200 g kígyóuborka
  • 200 g paradicsom
  • 100 g feta sajt
  • 40 g olajbogyó
  • 15 g hámozott lilahagyma
  • 50 ml extra szűz olívaolaj
  • 1 pirospaprika
  • Citromlé
  • 3 szár oregánó
  • Frissen őrölt bors
  • 1 teáskanál só
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Vágd fel a paprikát, vágd ki a belsejét és vágd fel a húsát 2 cm széles darabokra.
  • 2Negyedeld el az uborkát hosszában, majd vágd fel 2 cm-es darabokra.
  • 3Vágd ki a paradicsom közepét, dobd ki, majd vágd fel a paradicsomot 2 cm-es darabokra.
  • 4Vékonyan szeleteld fel a hagymát. Szedd le az oregánóleveleket a szárról és aprítsd finomra. Kockázd fel a sajtot 1 cm-es darabokra.
  • 5Öntsd a citromlevet a tálba, adj hozzá sót, egy csipet borsot és az olívaolajat, majd keverd össze. Add hozzá az apróra vágott zöldségeket, az olajbogyót, a sajtot és az oregánót. Keverd jól össze és azonnal tálald.
Kifli Kukták

A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

200 g kígyóuborka

Sajnáljuk, de jelen pillanatban a(z) Kígyóuborka nem szerepel a kínálatunkban. De ez hamarosan megváltozik, már dolgozunk rajta.

200 g paradicsom

Sajnáljuk, de jelen pillanatban a(z) Paradicsom nem szerepel a kínálatunkban. De ez hamarosan megváltozik, már dolgozunk rajta.

100 g feta sajt

 

40 g olajbogyó

 

15 g hámozott lilahagyma

 

50 ml extra szűz olívaolaj

 

1 pirospaprika

 

Citromlé

 

3 szár oregánó

 

Frissen őrölt bors

 

1 teáskanál só