Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 200 g kígyóuborka
  • 200 g paradicsom
  • 100 g feta sajt
  • 40 g olajbogyó
  • 15 g hámozott lilahagyma
  • 50 ml extra szűz olívaolaj
  • 1 pirospaprika
  • Citromlé
  • 3 szár oregánó
  • 1 teáskanál só
  • Frissen őrölt bors

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Vágd fel a paprikát, vágd ki a belsejét és vágd fel a húsát 2 cm széles darabokra.
  • 2
    Negyedeld el az uborkát hosszában, majd vágd fel 2 cm-es darabokra.
  • 3
    Vágd ki a paradicsom közepét, dobd ki, majd vágd fel a paradicsomot 2 cm-es darabokra.
  • 4
    Vékonyan szeleteld fel a hagymát. Szedd le az oregánóleveleket a szárról és aprítsd finomra. Kockázd fel a sajtot 1 cm-es darabokra.
  • 5
    Öntsd a citromlevet a tálba, adj hozzá sót, egy csipet borsot és az olívaolajat, majd keverd össze. Add hozzá az apróra vágott zöldségeket, az olajbogyót, a sajtot és az oregánót. Keverd jól össze és azonnal tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

200 g kígyóuborka