Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK AZ ÖNTETHEZ

  • 30 ml extra szűz olívaolaj
  • 15 ml almaecet
  • 15 ml balzsamecet
  • 5 ml juharszirup (vagy ízlés szerint)
  • 1 teáskanál Dijon mustár
  • 1 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 1/4 teáskanál só
  • Bors

HOZZÁVALÓK A SALÁTÁHOZ

  • 400 g megtisztított és apróra vágott kelkáposzta
  • 1 körte, vékonyra szeletelve és apróra vágva
  • 35 g tökmag
  • 25-30 g kókuszreszelék
  • 5-10 g fekete szezámmag
  • 75 g gránátalma mag
  • 10-20 g napraforgómag
  • Csipet fahéj

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Egy közepes tálban keverd össze az öntet hozzávalóit, majd ízlés szerint állítsd be az ízeket.
  • 2
    A kelkáposztáról távolítsd el a szárakat, és aprítsd a leveleket nagyon finom, "reszelt" darabokra – minél kisebbek, annál puhábbak lesznek. Mosd meg a leveleket, majd szárítsd meg.
  • 3
    Egy nagy tálba helyezd a kelkáposztát, és alaposan forgasd össze az öntettel, hogy minden levél szépen bevonódjon.
  • 4
    A salátához adj feltéteket ízlés szerint, majd szórj rá egy kevés fahéjat. Azonnal tálald, vagy hagyd állni az öntetben körülbelül fél órát, hogy az ízek összeérjenek.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK AZ ÖNTETHEZ

HOZZÁVALÓK A SALÁTÁHOZ