Skip navigation
  • Szerezz 3000 extra kreditet! Adj le egy hétfő nap végéig kiszállított rendelést legalább 30.000 Ft értékben, és 3000 kredit jóváírást kapsz, amely 7 napig felhasználható.
     Használd ki és spórolj!
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK AZ ÖNTETHEZ

  • 30 ml extra szűz olívaolaj
  • 15 ml almaecet
  • 15 ml balzsamecet
  • 5 ml juharszirup (vagy ízlés szerint)
  • 1 teáskanál Dijon mustár
  • 1 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 1/4 teáskanál só
  • Bors

HOZZÁVALÓK A SALÁTÁHOZ

  • 400 g megtisztított és apróra vágott kelkáposzta
  • 1 körte, vékonyra szeletelve és apróra vágva
  • 35 g tökmag
  • 25-30 g kókuszreszelék
  • 5-10 g fekete szezámmag
  • Csipet fahéj
  • 75 g gránátalma mag
  • 10-20 g napraforgómag

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Egy közepes tálban keverd össze az öntet hozzávalóit, majd ízlés szerint állítsd be az ízeket.
  • 2
    A kelkáposztáról távolítsd el a szárakat, és aprítsd a leveleket nagyon finom, "reszelt" darabokra – minél kisebbek, annál puhábbak lesznek. Mosd meg a leveleket, majd szárítsd meg.
  • 3
    Egy nagy tálba helyezd a kelkáposztát, és alaposan forgasd össze az öntettel, hogy minden levél szépen bevonódjon.
  • 4
    A salátához adj feltéteket ízlés szerint, majd szórj rá egy kevés fahéjat. Azonnal tálald, vagy hagyd állni az öntetben körülbelül fél órát, hogy az ízek összeérjenek.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK AZ ÖNTETHEZ

HOZZÁVALÓK A SALÁTÁHOZ