Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Kiflicske Adatvédelmi Tájékoztató

A személyes adatok kezelésére vonatkozó elvek – a Kiflicske klub tagjai

A Kifli.hu shop Kft., székhelye: 1106 Budapest, Jászberényi út 45., cégjegyzékszám: 01 09 339560, a cégjegyzékbe bejegyezte a fővárosi cégbíróság, adószám: 26693075-2-44 (a továbbiakban: „Mi”) mint személyes adatkezelő tájékoztatjuk, mint a www.kifli.hu internetes oldal (a továbbiakban: „weboldal”) felhasználóját és ügyfelünket a Kiflicske Klub tagságával kapcsolatban átadott személyes adatai kezeléséről.

A szöveg további részében az alábbi információkat közöljük:

 1. milyen személyes adatokat dolgozunk fel;
 2. milyen célból és hogyan kezeljük a személyes adatokat;
 3. kinek adhatók át a személyes adatok;
 4. mennyi ideig kezeljük a személyes adatokat;
 5. milyen jogai vannak a Felhasználónak a személyes adatai védelmével kapcsolatban

Abban az esetben, ha személyes adatainak további kezelését tekintve a szöveg bármely részével kapcsolatban magyarázatra, tanácsra vagy egyeztetésre van szüksége, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a info@kifli.hu e-mail címen. 

1. A személyes adatok kezelésének köre, a kezelés céljai, kommunikációs lehetőségek

1.1. Amikor regisztrál a Kiflicske klubba, a következő adatokat szükséges megadnia:

 1. a gyermek neve,
 2. a gyermek születési dátuma,
 3. információ arról, hogy gyermeke lány vagy fiú;

abban az esetben, ha a baba még nem született meg:

 1. információ arról, hogy babát vár,
 2. információ a baba várható neméről,
 3. a szülés várható dátuma

1.2. A Felhasználó által megadott információkat arra használjuk, hogy az Ügyfél egyedi igényeihez alkalmazkodó előnyöket biztosítsunk a klubtagság keretein belül.

1.3. Amennyiben a Felhasználó még gyermeket vár, és erről beszámol nekünk, figyelembe szükséges vennie, hogy ez az információ a személyes adatok speciális kategóriájának tekinthető, amely fokozott védelmet élvez. Az arra vonatkozó információt, hogy a Felhasználó gyermeket vár, csak abban az esetben kezelhetjük, ha azt önként közli velünk az Ügyfél, és az adat kezeléséhez a regisztráció során hozzájárul. Ennek a hozzájárulásnak a megadása klubtagság előfeltétele, és e hozzájárulás megadása nélkül a Kiflicske Klubban való tagság nem jön létre, illetve annak visszavonása esetén a Kiflicske klubtagság megszűnik. Az adatkezeléshez való hozzájárulás visszavonása nem érinti az információk visszavonás előtti kezelésének jogszerűségét.

1.4. Ha a Felhasználó a Kiflicske Klub tagja és megvásárolja termékeinket, akkor az Ügyfél a nevét, vezetéknevét, e-mail címét és telefonszámát is felhasználhatjuk arra, hogy üzleti üzenetet küldjünk számára elektronikus úton (e-mail, SMS), azaz tájékoztassuk az általunk kínált árukról vagy szolgáltatásokról, amelyek megítélésünk szerint érdekelheti a Felhasználót, mint Kiflicske Klubtagot. Az elektronikus úton küldött kereskedelmi közlemények fogadásáról az e-mailekben található hivatkozásra kattintva vagy egy info@kifli.hu e-mail címre küldött üzenetben bármikor leiratkozhat.

1.5. Ajánlatainkat, az újdonságokra és kedvezményeinkre vonatkozó tájékoztatóinkat, illetve egyéb kereskedelmi közleményeinket az alábbi módokon is elküldhetjük/átadhatjuk a Felhasználónak: 

 • postai úton, ebből a célból a Felhasználó vezetéknevét, utónevét és címét kezeljük;
 • telefonon (élő hívás), ebből a célból a Felhasználó vezetéknevét, utónevét és telefonos elérhetőségét kezeljük.

Amennyiben a Felhasználó nem szeretne szeretne telefonon vagy postai úton kereskedelmi közleményeinket kapni tőlünk, ezt a kérését jelezze postai úton a székhelyünk címére vagy e-mailben az info@kifli.hu címen.

1.6. Ha ehhez www.kifli.hu weboldalon hozzájárulását adja (marketingcélú hozzájárulás), akkor a Felhasználó által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok kezelése (beleértve a vásárlási előzményeket, az arra vonatkozó információkat, hogy babát vár, 12 éven aluli gyermeke van, illetve a gyermek születési idejére és nemére vonatkozó adatokat) a következő célokra is megvalósulhat:

 • marketingelemzések és statisztikák készítése, beleértve a profilalkotást is;
 • a mi és partnereink termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos kereskedelmi közlemények küldése a Felhasználó e-mail címére, figyelembe véve vásárlásait, preferenciáit, illetve ezen közleményeket más módon személyre szabva a Felhasználó igényeinek leginkább megfelelő termékek és szolgáltatások kiválasztása érdekében;
 • azon személyes adatok felhasználása, amelyeket a Facebook közösségi hálózat továbbít nekünk, ha ezen a közösségi hálózaton keresztül jelentkezik be, a Felhasználó beállításai szerinti mértékben, a fent feltüntetett célokra.

A hozzájárulás megadása önkéntes, annak megadását semmilyen jogi szabályozás nem írja elő.

1.7. A profilján keresztül a „Kommunikációs beállítások” menüpontban a Felhasználó egyszerűen beállíthatja a hozzájárulás megadását/visszavonását, illetve azt, hogy milyen módokon tájékoztathatjuk az érintő ajánlatokról.

2. Ki fér hozzá a Felhasználó személyes adataihoz

2.1. Az Ügyfél személyes adatainak adatkezelői Mi leszünk. Személyes adatait csak az arra jogosult munkavállalók és együttműködő személyek, illetve a személyes adatok szerződésben vállalt egyedi feldolgozói, illetve egyéb ügyintézők számára tesszük hozzáférhetővé, de mindig csak az adott egyedi célok teljesítéséhez szükséges mértékben és a személyes adatok kezelésének megfelelő jogcíme alapján.

3. A személyes adatok kezelésének ideje

3.1. A Kiflicske klubban való tagságával kapcsolatban megszerzett személyes adatait az Ügyfél klubtagságának időtartama alatt, valamint jogos érdekeink védelméhez szükséges ideig (pl. a klubtagsághoz kapcsolódó előnyökre való jogosultság bizonyítása érdekében) kezeljük, miközben az adatkezelés maximális időtartama 4 év.

 3.2 Az általunk a Felhasználó hozzájárulása alapján kezelt személyes adatokat a hozzájárulás visszavonásáig kezeljük. A hozzájárulás visszavonásához az Ügyfél egyszerűen küldjön egy az erre vonatkozó kérést tartalmazó e-mailt az info@kifli.hu címre.

4. A személyes adatok kezeléséhez kapcsolódó jogai

A Felhasználó személyes adatainak általunk végzett kezelésével kapcsolatban az alábbi jogok illetik meg:

 • a személyes adatokhoz való hozzáférés joga;
 • a helyesbítéshez való jog;
 • a törléshez való jog („az elfelejtéshez való jog”);
 • az adatkezelés korlátozásának joga;
 • a személyes adatok kezelése elleni tiltakozás joga; valamint
 • a személyes adatok kezelésével kapcsolatos panasztételi jog.

Az ügyfeleink személyes adatainak kezelésével kapcsolatos átfogó tájékoztatás itt érhető el.

Jelen Adatvédelmi szabályzat 2022. május 25-től hatályos, és rendszeresen frissítjük. A legutóbbi frissítés dátuma: 2022. május 25.