Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK A SALÁTÁHOZ
- 800 g főtt cékla
- 100 g fenyőmag
- 400 g puha, friss kecskesajt
- Extra szűz olívaolaj
- Frissen őrölt bors
HOZZÁVALÓK AZ ÖNTETHEZ
- 6 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 4 evőkanál balzsamecet
- 1 evőkanál méz
- Frissen őrölt bors
- Só
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Hámozd meg a főtt céklát, kockázd fel 1 cm nagyságú darabokra és tedd egy tálba.
- 2Egy tálban keverd össze a mézet, az ecetet, a sót és a borsot. Habverővel fokozatosan keverd hozzá az olajat. Add hozzá az öntetet a felkockázott céklához, keverd össze és tedd félre.
- 3Előmelegített serpenyőben, közepesen lángon, állandó kevergetés mellett pirítsd aranyszínűre a fenyőmagot és tedd félre.
- 4Tegyél egy tányérra az öntettel összekevert céklából, a céklalevelekből, a darabokra vágott kecskesajtból és a fenyőmagból. Csepegtess a salátára az olívaolajból, végül szórd meg a frissen őrölt borssal.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!