• Kedves Kiflis! Gyereknap alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel! Május 26-27-én 20%-os kedvezményt adunk számos LEGO termékünkre...nem csak kicsiknek! ;) 
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Kiflicske Általános Szerződési Feltételek

A Kiflicske Klub Általános Szerződési Feltételei

A Kiflicske Klub előnyei a klubba regisztrált ügyfelek számára elérhető. A regisztráció során szükséges megadni a gyermek keresztnevét, nemét és születési idejét. Várandós ügyfeleink számára a regisztráció során csak a gyermek várható születési dátumát szükséges megadni, illetve a nemét, amennyiben tudja.

Ingyenes házhoz szállítás

A Kiflicske Klub tekintetében az ingyenes kiszállítási időszak vasárnaptól csütörtökig érvényes, 10:00 – 16:00 óra között, mely nem vonatkozik az expressz szállításra és a 15 perces időtartamon belüli szállításra.

Rendelés utáni jóváírás

20 000 Ft-ot elérő, vagy azt meghaladó vásárlás esetén 1 000 Ft értékű kredit kerül jóváírásra. A jóváírás automatikusan érkezik meg a felhasználó fiókjába. A jóváírás kizárólag vásárlásra használható a kifli.hu oldalon, pénzre nem váltható. A jóváírás érvényessége a jóváírás dátumától számított 14 naptári nap. A jóváírás a kifli.hu websopban történő következő vásárlás(ok) során automatikusan kerül jóváírásra a ténylegesen megvásárolt áruk értékéből történő levonás útján. A vásárlás végösszegébe nem számoljuk bele a következő tételeket: 

- alkohol tartalmú ital

- szállítási költség,

- borravaló,

- kreditek jóváírása,

- visszaváltható csomagolás

- újrafelhasználható öko-táska letéti díja

Kedvezmények

A Kiflicske klubban elérhető kedvezmények csak a klubba regisztrált ügyfelek számára érhető el.

A Kiflicske Klubtagok személyes adatainak kezeléséről ide kattintva tájékozódhat.

 

A Kiflicske klub Általános Szerződési Feltételei 2021.09.21-től érvényesek.