Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Kiflicske Általános Szerződési Feltételek

A Kiflicske Klub Általános Szerződési Feltételei

A Kiflicske Klub előnyei a klubba regisztrált ügyfelek számára elérhetőek. A regisztráció során szükséges megadni a gyermek keresztnevét, nemét és születési idejét. Várandós ügyfeleink számára a regisztráció során csak a gyermek várható születési dátumát szükséges megadni, illetve a nemét, amennyiben tudja.

Ingyenes házhoz szállítás

A Kiflicske Klub tekintetében az ingyenes kiszállítási időszak vasárnaptól csütörtökig érvényes, 10:00 – 16:00 óra között, mely nem vonatkozik az expressz szállításra és a 15 perces időtartamon belüli szállításra.

Rendelés utáni jóváírás

25.000 Ft-ot elérő, vagy azt meghaladó vásárlás esetén 1.250 Ft értékű kredit kerül jóváírásra. A jóváírás automatikusan érkezik meg a felhasználó fiókjába. A jóváírás kizárólag vásárlásra használható a kifli.hu oldalon található 'Baba és gyerek' kategória termékeire, pénzre nem váltható.

Kiegészítő rendelés leadása esetén a vásárlói Kifli fiókban felhamozott kreditek nem használhatóak fel, azaz nem csökkenthető a kreditekkel a vásárlás végösszege. 
A rendelés kiegészítése is beleszámít a jóváíráshoz elérendő 25.000 Ft-os limitbe.

A jóváírás érvényessége a jóváírás dátumától számított 14 naptári nap. A jóváírás a kifli.hu websopban történő következő vásárlás(ok) során automatikusan kerül jóváírásra a ténylegesen megvásárolt áruk értékéből történő levonás útján. A vásárlás végösszegébe nem számoljuk bele a következő tételeket: 

- alkoholtartalmú ital

- szállítási költség,

- borravaló,

- kreditek jóváírása,

- visszaváltható csomagolás

- újrafelhasználható öko-táska letéti díja

Kedvezmények

A Kiflicske klubban elérhető kedvezmények csak a klubba regisztrált ügyfelek számára érhetőek el.

A Kiflicske Klubtagok személyes adatainak kezeléséről ide kattintva lehet tájékozódni.

 

A Kiflicske klub Általános Szerződési Feltételei 2023.04.26-tól érvényesek.