Navigáció kihagyása
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 400 g fehér káposzta
  • 1 marék petrezselyemlevél
  • 40 ml ecet
  • 1 evőkanál napraforgóolaj
  • Bors
  • 20 g cukor
  • 2 evőkanál finomra reszelt torma

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Vágd negyedekre a káposztát és vágd ki belőle a torzsát és a vastagabb szárakat. Csíkozd fel a káposztát és kézzel gyűrd meg a leveleket, hogy kissé puhábbak legyenek. Aprítsd fel a petrezselymet.
  • 2
    Habverővel egy tálban keverd össze az ecetet, az olajat és a cukrot egyenletesre. Fűszerezd sóval és borssal, majd add hozzá a petrezselymet. Egy tálban keverd össze az apróra vágott káposztát, a tormát és az öntetet, hagyd legalább 2 órán át hűlni a hűtőben. Tálalás előtt keverd össze még egyszer a salátát.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK