• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Elégedettségi garancia

Kedves Vásárlónk!


Az a célunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, hogy kényelmesen és gyorsan intézhesd a bevásárlást. Garantáljuk, hogy elégedett leszel. És ha véletlenül mégis valamilyen problémát tapasztalsz, hívj vagy írj nekünk, és visszatérítjük a vásárlásodat.

Sokat dolgozunk azon, hogy a bevásárlásod kiváló minőségben, a megbeszéltek szerint érkezzen az általad megadott címre. Hogyan tudjuk ezt megvalósítani?


Saját futárszolgálat

A saját futárszolgálatnak köszönhetően jó kezekben van a megrendelésed, az út legelejétől egészen addig, míg át nem adjuk Neked. Ugyanolyan odafigyeléssel bánunk a Te megrendeléseddel, mintha a sajátunk lenne. A hűtött és fagyasztott termékeket hűtőládákban szállítjuk, a különböző típusú élelmiszerek higiénikusan vannak csomagolva és tárolva.

 

Friss zöldségek és gyümölcsök

A raktárunkban a gyümölcsök és zöldségek számára a megfelelő körülményeket biztosítjuk, hogy frissek maradjanak. Továbbá, extra figyelmet fordítunk arra, hogy minél rövidebb ideig legyenek a raktárunkban, mindig friss készlet álljon rendelkezésre. Továbbá, folyamatosan ellenőrizzük a termékek minőségét. Amikor a rendelésedet rakjuk össze, akkor is odafigyelünk, hogy megfelelő minőségű zöldség és gyümölcs kerüljön a zacskóba. Nem küldenénk olyan termékeket, amiket mi magunk sem vásárolnánk meg.

 

Frissen sütött kenyér és pékáru

A kenyerek és pékáruk egy részét folyamatosan frissen készítjük itt nálunk. Ezen felül naponta frissen kapjuk finomságokat a Marmorstein, Panificio il Basilico és további budapesti pékségektől. Bízunk benne, hogy kifogástalan vásárlási élményben lesz részed.

 

Ha észrevételed, visszajelzésed vagy problémád adódott, kérlek lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal
Telefonszám: 06 80 444 333 
E-mail: info@kifli.hu

Üdvözlettel,
Kifli.hu csapata