Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Self Care

KÖVESD NYOMON RENDELÉSED ELEJÉTŐL A VÉGÉIG

A Kifli applikáció előre jelzi a futárod pontos érkezési idejét, amit folyamatosan frissítünk. Töltsd le az applikációnkat, engedélyezd az értesítéseket, és SMS helyett mostantól közvetlenül az applikációnkon keresztül is megkaphatsz minden fontos információt a rendelésedről, beleértve a kiszállítás idejét is.

A KIFLI APPAL MINDIG KÉPBEN LESZEL

Akár honlapunkon, akár applikációnkon keresztül küldted el a rendelésed, a szállítást érintő lényeges információkról a Kifli app segítségével egyszerűen tájékozódhatsz. Ha applikációnkat eddig nem sikerült letöltened, akkor SMS-ben értesítünk, így biztosan nem maradsz le semmiről.

 

TÖLTSD LE MOST AZ APPLIKÁCIÓT!

Segítségével nyomon követheted a kiszállítás minden mozzanatát, illetve minden fontos tudnivalóról időben értesülhetsz.

 

A Te kényelmed mindennél fontosabb nekünk, ezért fejlesztésekkel készültünk erre az évre. Mostantól még több időt spórolhatsz velünk, jobban kézben tarthatod a vásárlás folyamatát, és egy teljesen új szintre emeljük az online bevásárlást.

 

PANASZRENDEZÉS KÉNYELMESEN, ONLINE

Tudjuk, hogy az idő a legértékesebb dolog, amivel megajándékozhatunk téged. Ügyfélszolgálatunkra ezután is bátran számíthatsz, ha épp valami nem stimmel a rendelésed tartalmával. De miért ne intézhetnél azonnali kompenzációt mindössze pár kattintással, telefonálás és emailek nélkül? Online kompenzációs felületünkön mostantól ez is lehetséges! Sérült terméket kaptál, vagy hiányosan érkezett a rendelésed? Reklamáld meg 72 órán belül online, és intézz magadnak azonnali kreditjóváírást pillanatok alatt, a honlapon vagy az applikáción keresztül.

MIÉRT HASZNÁLD AZ ONLINE KOMPENZÁCIÓT?