Navigáció kihagyása
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 150 g halloumi sajt
  • 2 őszibarack
  • 100 g rukkola
  • Magkeverék
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • Bors

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Magozd ki az őszibarackot és vágd fel 1 cm vastag szeletekre.
  • 2
    Grillezd a sajtot és az őszibarackot, oldalanként 2-3 percig.
  • 3
    Az öntethez keverd össze az olívaolajat és a balzsamecetet, ízlés szerint sóval és borssal ízesítve.
  • 4
    Forgasd össze a rukkolát az öntettel, majd tedd a tetejére a grillezett sajtot és őszibarackot, végül szórd meg a magkeverékkel.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK