Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Akadálymentes klub

 

Nyugdíjasként már nem könnyű a cipekedés, az online rendelés viszont bonyolultnak tűnik – ahogyan fogyatékkal élőként is nehézséget okozhat a bevásárlás. Akár téged, akár valamelyik rokonodat vagy barátodat érinti ez a problémakör, szeretnénk megoldást kínálni rá. Ennek érdekében létrehoztuk a 65 év felettiek és hatósági igazolvánnyal rendelkezők számára az Akadálymentes Klubot, tele előnyökkel, hogy valódi segítséget nyújthassunk:

Segíthetünk a regisztrációban vagy a rendelésben?

Hívj fel minket a 06 80 444 333 telefonszámon reggel 6 és este 11 között!

 

Gondoskodunk a nyugdíjasokról

 

Időskorban bizony már akadnak nehézségek, legyen az technikai vívmány vagy fizikai megerőltetés. A Kifli segít eligazodni az online rendelés rejtelmeiben, és házhoz viszi a nehéz csomagokat hőségben-fagyban-esőben egyaránt, ráadásul akciósan kínálva az alapvető cikkeket. És ha te az idős rokonaid miatt aggódsz, menj nyugodtan nyaralni: velünk jó kezekben lesz a papa és a dédmami, ellátjuk őket mindennel, ami az étkezéséhez és a háztartáshoz szükséges!

Egyetlen korlátozottság sem korlátoz többé!

 

Élj bármilyen fogyatékkal, néha frusztráló érzés, hogy rendszeresen másokra vagy utalva. Például nem férsz hozzá valamihez a boltban, meg kell kérni dolgokra idegeneket, vagy a boltig elmenni is komoly nehézséget jelent. A Kiflivel viszont teljesen önállóan tudsz bevásárolni, sőt, a pakolásban is besegít a futár (csak jelezd az ügyfélszolgálatnak vagy írd a megjegyzés mezőbe). Soha többé kellemetlen helyzetek!

Segítőkész hangok

 

Látássérültként végre nem kell előre megszervezned a bevásárlást: a Kifli telefonos ügyfélszolgálatosai örömmel végigvezetnek a vásárlás folyamatán. Tudjuk, hogy ez bizalmi dolog, ezért igyekszünk úgy kiszolgálni, mintha magad tapogattad és szagoltad volna végig a kínálatot a legszebb árukért. Célunk, hogy minden részletre odafigyelve az elképzeléseidnek megfelelő termékeket szállítsuk hozzád.