4 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 140g PICKOLINO virsli
- 160g madársaláta
- 1 kötés piros retek
- Zöldhagyma ízlés szerint
- Szezámolaj
- Szezámmag ízlés szerint
- Tengeri só ízlés szerint
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A retket tisztítsuk meg, az apróbbakat felezzük el, a nagyobbakat negyedeljük. A salátát mossuk meg és szárítsuk le. A zöldhagymát tisztítsuk meg, és karikázzuk fel.
- 2A virslit karikázzuk fel, és száraz serpenyőben pirítsuk meg. Tegyük félre.
- 3Néhány kanál szezámmagot tegyünk száraz serpenyőbe, és pirítsuk meg. Tegyük félre. Locsoljuk meg olajjal a serpenyőt, helyezzük bele a retket, és nagy lángon folyamatosan mozgatva pirítsuk meg.
- 4A tányér aljára halmozzunk madársalátát, szórjunk rá zöldhagymát, erre terítsük a retket.
- 5Hintsük meg pirított szezámmaggal, majd fedjük le a virsli karikákkal.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!