Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Együttműködés a Kiflivel

Gyártasz vagy forgalmazol olyan termékeket, amelyeket szerinted nekünk is fel kellene vennünk a repertoárunkba? Örömmel fogadnánk. Legyél a Kifli beszállítója – mindössze néhány egyszerű lépést kell tenned.

Hogyan működik?

Egyszerűbb, mint gondolnád. Csak tölts ki egy egyszerű űrlapot, hogy többet tudjunk meg rólad. Kitöltöm az űrlapot >>

A jelentkezésedet a kereskedelmi csapatunk egyik szakértőjéhez továbbítjuk, hogy megnézzük, tudunk-e együtt dolgozni.

 

Elutasították a pályázatodat? Kapsz egy e-mailt a részletes magyarázattal. Szólj nekünk, ha nem értesz egyet az indoklásunkkal, és közösen kitaláljuk a megoldást.

 

Elfogadták a kérelmedet? Remek, minden rendben van. Olvass tovább!

A jóváhagyás után két e-mailt küldünk neked. Az elsőben minden szükséges tudnivaló benne van. A másodikban a Netsuite – adatbázisunk és kommunikációs platformunk – bejelentkezési adatait találod. Csak kattints az e-mailben található linkre az új jelszó beállításához. Ezt követően további adatokat adhatsz hozzá.

 

Jelentkezz be a Netsuite rendszerbe, és kövesd a következő lépéseket a főoldalon: Vendor Onboarding → Vendor Links → Input Details. Ennyi. Fejezd be a második (és egyben utolsó) űrlap kitöltésével a folyamatot. Győződj meg róla, hogy minden csillaggal jelölt mezőt kitöltöttél. Segítségre van szükséged? Kattints a mező nevére. Ha ez sem segít, fordulj a kategóriamenedzserünkhöz. Az űrlapot bármikor bezárhatod és elmentheted, majd később visszatérhetsz rá. Miután azonban elküldted az űrlapot, már nem tudsz változtatni rajta.

 

Minden kész. A csapatunk átnézi az űrlapot, és meggyőződik róla, hogy minden rendben van. Most már mindent tudunk, amit tudnunk kell. Ha minden stimmel, a termékeid már úton vannak, hogy a weboldalunkon tündököljenek. Ezután beléphetsz a platformunkra, hogy ellenőrizhesd és szerkeszthesd az adataidat.

 

Vagy kérheted tőlünk is a változtatást. Köszönjük, hogy segítesz nekünk a fejlődésben! Gomb az alján: Az űrlaphoz >>

Ha bármilyen probléma merülne fel a belépési folyamattal kapcsolatban, bátran lépj kapcsolatba velünkbeszallitok@kifli.hu címen.