Skip navigation
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 4 csirkemellfilé
  • 6 evőkanál növényi olaj
  • Bors

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.
  • 2
    A csirkemell mindkét oldalát alaposan sózd, borsozd.
  • 3
    Egy nagyobb serpenyőben hevítsd fel az olajat magas lángon. Először bőrrel lefelé süsd a húst, kb. 4 percig, amíg aranyszínű nem lesz. Sütés közben enyhén nyomd a húst a serpenyő aljára, hogy a bőre egyenletesen süljön. Csökkentsd a lángot felére, fordítsd meg a húst és süsd további 3 percig, míg ez az oldala is aranyszínűvé nem válik. Tedd a húst egy tepsiben az előmelegített sütőbe 8 percre.
  • 4
    Tedd a megsült húst egy vágódeszkára, és hagyd pihenni kb. 6 percig. Ezután vágd szeletekre, majd tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK