Skip navigation
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 200 g csirkemell
  • Kisebb cukkini
  • 100 g cherry paradicsom
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 3 evőkanál natúr joghurt
  • 50 g feta
  • 1 teáskanál szárított fokhagyma
  • 1 teáskanál szárított bazsalikom
  • 1 teáskanál szárított oregánó
  • Bors

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Keverd össze a görög joghurtot az összes fűszerrel, sóval és borssal. Vágd a csirkemellet nagyobb kockákra, és add a páchoz. Jól keverd össze, majd tedd a hűtőbe néhány órára, vagy ha van időd, akár egy éjszakára is.
  • 2
    Ha a csirke már eleget pihent, készítsd elő a nyársakat vagy grillpálcákat. A paradicsomokat mosd meg, a cukkinit pedig hámozóval szeleteld fel hosszú, vékony csíkokra.
  • 3
    Húzd felváltva a csirkét, a paradicsomot és a cukkinicsíkokat a nyársakra – a cukkinicsíkokat harmonikaszerűen hajtsd meg.
  • 4
    Kend meg a kész nyársakat egy kevés olívaolajjal, majd tedd őket előmelegített, 180 °C-os grillre. Süsd őket néhány percig mindkét oldalon, amíg a hús és a zöldségek szép aranybarna színt kapnak.
  • 5
    A végén morzsold rá a fetát a forró nyársakra, és már tálalhatod is.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK