Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 200 g csirkemell
- Kisebb cukkini
- 100 g cherry paradicsom
- 1 evőkanál olívaolaj
- 3 evőkanál natúr joghurt
- 50 g feta
- 1 teáskanál szárított fokhagyma
- 1 teáskanál szárított bazsalikom
- 1 teáskanál szárított oregánó
- Só
- Bors
ELKÉSZÍTÉS
- 1Keverd össze a görög joghurtot az összes fűszerrel, sóval és borssal. Vágd a csirkemellet nagyobb kockákra, és add a páchoz. Jól keverd össze, majd tedd a hűtőbe néhány órára, vagy ha van időd, akár egy éjszakára is.
- 2Ha a csirke már eleget pihent, készítsd elő a nyársakat vagy grillpálcákat. A paradicsomokat mosd meg, a cukkinit pedig hámozóval szeleteld fel hosszú, vékony csíkokra.
- 3Húzd felváltva a csirkét, a paradicsomot és a cukkinicsíkokat a nyársakra – a cukkinicsíkokat harmonikaszerűen hajtsd meg.
- 4Kend meg a kész nyársakat egy kevés olívaolajjal, majd tedd őket előmelegített, 180 °C-os grillre. Süsd őket néhány percig mindkét oldalon, amíg a hús és a zöldségek szép aranybarna színt kapnak.
- 5A végén morzsold rá a fetát a forró nyársakra, és már tálalhatod is.

Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!
