Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 150 g kuszkusz (száraz, lehetőleg teljes kiőrlésű)
- 2 evőkanál friss menta (durvára aprítva)
- 2 evőkanál friss petrezselyem (durvára aprítva)
- 1 közepes citrom héja és leve
- 1 evőkanál szárított bazsalikom
- 450 g friss lazac (3 filé)
- 70 ml főzőtejszín (lehetőleg 12% zsírtartalmú)
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉS
- 1Először melegítsd elő a sütőt 180–185°C-ra, és készíts elő egy sütőtálat (20 cm × 30 cm).
- 2Készítsd el a kuszkuszt a csomagoláson található utasítások szerint. Ha elkészült, add hozzá a mentát, a petrezselymet, a citromhéjat és -levet, a bazsalikomot, a tejszínt, a sót és a borsot. Keverd össze, majd öntsd az egészet a sütőtálba.
- 3Helyezd a lazacfiléket a kuszkuszra bőrös felükkel felfelé, tedd a sütőtálat az előmelegített sütőbe, és süsd 15-17 percig.

Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!
