4 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 500 g nagyon érett paradicsom
- 400 g konzerv sűrített paradicsom
- 30 g hámozott fehérhagyma
- 1 kígyóuborka
- 1 piros színű paprika
- 1 zöldpaprika
- 2 szelet toast kenyér
- 2 gerezd hámozott fokhagyma
- 3 evőkanál vörösborecet
- 8 evőkanál olívaolaj
- Egy csipet őrölt kömény
- Egy csipet cayenne bors
- Só
- 1/2 teáskanál cukor
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Vágd fel a hagymát. A paradicsomot magozd ki és kockázd fel.
- 2Vágd fel hosszában az uborkát, kapard ki a magokat és dobd ki őket. Vágd fel az uborkát kisebb darabokra és tedd egy tálba. A paprikából szintén vágd ki a magokat és a húsát szeleteld kisebb darabokra és tedd az uborkához a tálba.
- 3Vágd le a toast kenyér héját és tépkedd bele a zöldségekhez a tálba. Öntsd le a vörösborecettel, add hozzá a maradék hozzávalókat, keverd össze és pihentesd egy órán át a hűtőben.
- 4Tedd a tál tartalmát egy turmixgépbe, keverd össze és szűrd át egy tiszta edénybe. Sózd ízlés szerint és tedd a hűtőbe.
- 5A levest hidegen, hűtött tányérokban, olajjal csepegtetve tálald.
Kifli tipp
A leves elkészítéséhez szükséged lesz egy turmixgépre.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!