Navigáció kihagyása

Mindig ingyenes kiszállítás

10% kedvezmény sajátmárkás és BIO termékekre

4× kisértékű rendelés (1 Ft-tól)

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 3 kg ponty
  • Ponty ikra
  • 3 fej hagyma
  • 3 ek pirospaprika
  • Cseresznyepaprika ízlés szerint
  • Gyufatészta

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Darabold fel a megtisztított pontyot és a főzés előtti napon sózd be.
  • 2
    Nagy lángon forrald fel, és mikor felforrt, vedd visszább a lángot.
  • 3
    A legnagyobb lábasodba tedd bele a halhúst és a felaprított hagymát. Minden kiló halhús után adj hozzá 1,2 liter vizet.
  • 4
    Hagyd a levest zubogva főni 35-40 percig. Ezalatt az ízek tökéletesen összeérnek.
  • 5
    A kész halászlevet tálald a haldarabokkal és frissen főtt tésztával.
  • 6
    Amikor már elforrta a habját, akkor szórd bele a pirospaprikát. 15-20 perc főzés után tedd bele az ikrát és a cseresznyepaprikát is, majd ismét feljebb veheted alatta a lángot.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

3 kg ponty