Navigáció kihagyása

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 200 g tofu
  • 0,6 l víz
  • 1 evőkanál szárított wakame alga
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 2 szál újhagyma
  • 60 g miso paszta
  • Egy marék koriander
  • 1 teáskanál szezámmag (a tálaláshoz)

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Öntsd a vizet egy lábasba, és forrald fel. Szórd a szárított wakame algát a forrásban lévő vízbe, és hagyd mérsékelt lángon főni 10 percig.
  • 2
    Ezalatt vágd fel a tofut kockákra, az újhagymát vékony karikákra, a koriandert pedig apróra.
  • 3
    Add a felkockázott tofut, az újhagymát és a szójaszószt a forrásban lévő vízhez, és főzd további 5 percig, majd alaposan keverd bele a miso pasztát.
  • 4
    Főzd az utolsó 5 percig, amíg a paszta teljesen fel nem oldódik. Tálald az aprított korianderrel és szezámmaggal megszórva.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK