Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 200 g tofu
- 0,6 l víz
- 1 evőkanál szárított wakame alga
- 2 evőkanál szójaszósz
- 2 szál újhagyma
- 60 g miso paszta
- Egy marék koriander
- 1 teáskanál szezámmag (a tálaláshoz)
ELKÉSZÍTÉS
- 1Öntsd a vizet egy lábasba, és forrald fel. Szórd a szárított wakame algát a forrásban lévő vízbe, és hagyd mérsékelt lángon főni 10 percig.
- 2Ezalatt vágd fel a tofut kockákra, az újhagymát vékony karikákra, a koriandert pedig apróra.
- 3Add a felkockázott tofut, az újhagymát és a szójaszószt a forrásban lévő vízhez, és főzd további 5 percig, majd alaposan keverd bele a miso pasztát.
- 4Főzd az utolsó 5 percig, amíg a paszta teljesen fel nem oldódik. Tálald az aprított korianderrel és szezámmaggal megszórva.

Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!
