Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 300 g koktélparadicsom
- 2 piros kaliforniai paprika
- 1 fej fokhagyma
- 1 vöröshagyma
- Egy marék friss bazsalikom
- 40 g aszalt paradicsom
- 15 g olívaolaj
- 120 g ricotta
- 400 g spagetti
- Só
- Bors
- Reszelt parmezán a tálaláshoz
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.
- 2A paprikákat félbevágva, a magokat eltávolítva tedd egy tepsire. Add hozzá a koktélparadicsomokat és a durvára vágott vöröshagymát.
- 3A fokhagyma tetejét vágd le, és helyezd a zöldségek közé.
- 4Locsold meg az egészet olívaolajjal, sózd, borsozd, majd süsd 40 percig, amíg minden zöldség teljesen megpuhul.
- 5Közben forralj vizet egy nagy lábasban, sózd meg bőven, és főzd ki a spagettit al dentére.
- 6Ha a sült zöldségek kissé kihűltek, nyomd ki a puha fokhagymagerezdeket a héjukból (ha még túl forró, használj papírtörlőt).
- 7A sült zöldségeket, a fokhagymát, az aszalt paradicsomot, a bazsalikomot és a ricottát turmixold sima szósszá.
- 8Keverd össze a főtt tésztával, ha túl sűrű, adj hozzá egy kevés főzővizet.
- 9Tálald frissen reszelt parmezánnal és aprított bazsalikommal megszórva. Jó étvágyat!

Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!