• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a vasárnapi és hétfői munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 300 g koktélparadicsom
  • 2 piros kaliforniai paprika
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 vöröshagyma
  • Egy marék friss bazsalikom
  • 40 g aszalt paradicsom
  • 15 g olívaolaj
  • 120 g ricotta
  • 400 g spagetti
  • Bors
  • Reszelt parmezán a tálaláshoz

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.
  • 2
    A paprikákat félbevágva, a magokat eltávolítva tedd egy tepsire. Add hozzá a koktélparadicsomokat és a durvára vágott vöröshagymát.
  • 3
    A fokhagyma tetejét vágd le, és helyezd a zöldségek közé.
  • 4
    Locsold meg az egészet olívaolajjal, sózd, borsozd, majd süsd 40 percig, amíg minden zöldség teljesen megpuhul.
  • 5
    Közben forralj vizet egy nagy lábasban, sózd meg bőven, és főzd ki a spagettit al dentére.
  • 6
    Ha a sült zöldségek kissé kihűltek, nyomd ki a puha fokhagymagerezdeket a héjukból (ha még túl forró, használj papírtörlőt).
  • 7
    A sült zöldségeket, a fokhagymát, az aszalt paradicsomot, a bazsalikomot és a ricottát turmixold sima szósszá.
  • 8
    Keverd össze a főtt tésztával, ha túl sűrű, adj hozzá egy kevés főzővizet.
  • 9
    Tálald frissen reszelt parmezánnal és aprított bazsalikommal megszórva. Jó étvágyat!
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK