Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 250 g ricotta
- ½ citrom reszelt héja
- ½ teáskanál szárított rozmaring
- 15 g reszelt parmezán
- Só
- Bors
- 240 g száraztészta
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Tedd a tésztát egy fazék sós, forrásban lévő vízbe, és főzd a csomagoláson található utasítás szerint (általában körülbelül 10 percig, 1 liter vízhez 100 g tésztát számolva).
- 2Amíg a tészta fő, készítsd el a szószt: egy nagy, mély serpenyőben melegítsd fel a ricottát, majd adj hozzá egy merőkanálnyi vizet a tészta főzővizéből, citromhéjat, rozmaringot, egy csipet sót és egy csipet borsot. Keverd össze, és alacsony hőfokon főzd 6–8 percig.
- 3Szűrd le a megfőtt tésztát, add a serpenyőben lévő szószhoz, és alaposan keverd össze. Oszd el a kész ételt 3 adagba, szórd meg reszelt parmezánnal, és tálald.

Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!