Navigáció kihagyása
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 250 g ricotta
  • ½ citrom reszelt héja
  • ½ teáskanál szárított rozmaring
  • 15 g reszelt parmezán
  • Bors
  • 240 g száraztészta

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Tedd a tésztát egy fazék sós, forrásban lévő vízbe, és főzd a csomagoláson található utasítás szerint (általában körülbelül 10 percig, 1 liter vízhez 100 g tésztát számolva).
  • 2
    Amíg a tészta fő, készítsd el a szószt: egy nagy, mély serpenyőben melegítsd fel a ricottát, majd adj hozzá egy merőkanálnyi vizet a tészta főzővizéből, citromhéjat, rozmaringot, egy csipet sót és egy csipet borsot. Keverd össze, és alacsony hőfokon főzd 6–8 percig.
  • 3
    Szűrd le a megfőtt tésztát, add a serpenyőben lévő szószhoz, és alaposan keverd össze. Oszd el a kész ételt 3 adagba, szórd meg reszelt parmezánnal, és tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK