• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
1 ADAG

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 300 g sima liszt
  • 200 g vaj
  • 100 g cukor
  • 1 teáskanál reszelt citromhéj
  • Lekvár

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ

  • Frissentartó fólia

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Melegítsd elő a sütőt 170°C-ra.
  • 2Keverd össze a hozzávalókat majd gyúrj tésztát. A tésztát csomagold frissentartó fóliába és tedd a hűtőbe pihenni 1 órára.
  • 3Lisztezett munkafelületen nyújtsd ki a tésztát 3 mm vastagságúra. Szaggass ki kerek formákat a tésztából úgy, hogy a linzerek alja teli, a teteje pedig lyukas legyen, majd tedd őket egy sütőpapírral bélelt tepsire. Tedd a tepsit az előmelegített sütőbe és süsd 12 percig.
  • 4Miután kihűltek, ragaszd össze a kerek formákat lekvárral (hagyományosan pl. ribizlilekvárral). A kész linzereket hintsd meg porcukorral.
Kifli tipp
Minden sütő másképpen süt, ezért figyelj oda a tésztára. A linzertészta vékony, így a kiszaggatott linzerek gyorsan aranybarnára sülnek. Fűszeresebb ízű lekvárt is használhatsz, mivel maga a tészta édes. Az elkészítéshez szükséged lesz különféle formájú süteményszaggatókra, sütőpapírra és frissentartó fóliára is.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ