Navigáció kihagyása
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK AZ ALAPHOZ

  • 200 g Gullon cukormentes keksz
  • 100 g növényi vajalternatíva

HOZZÁVALÓK A TÖLTELÉKHEZ

  • 500 g Vegart Mascarpone helyettesítő növényi készítmény
  • 200 ml All in Natural Food Vegaföl
  • 100 g agave szirup
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • 1 citrom reszelt héja és leve
  • 150 ml növényi habtejszín
  • 1 csomag növényi zselésítő

HOZZÁVALÓK A TORTA TETEJÉRE

  • 150 g Gabiyo Eperlekvár
  • Eper

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A cukormentes kekszet törd finom morzsává egy konyhai robotgép segítségével vagy egy zacskóban sodrófával. Keverd össze az olvasztott margarinnal, amíg egységes masszát nem kapsz. Nyomkodd bele egy 22 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljába, és tedd hűtőbe, amíg a tölteléket elkészíted.
  • 2
    Egy nagy tálban keverd simára a vegán mascarpone-helyettesítőt, a vegán tejfölt, a növényi habtejszínt, az agávészirupot, a vanília kivonatot, a citrom reszelt héját és levét. Készítsd el a zselatin helyettesítőt a csomagoláson található utasítás szerint, majd add a krémhez, és alaposan keverd össze.
  • 3
    ntsd a krémet a kekszalapra, és simítsd el a tetejét. Tedd a hűtőbe legalább 4 órára, de legjobb, ha egy éjszakán át hűtöd, hogy a krém teljesen megszilárduljon.
  • 4
    Amikor a torta megszilárdult, kend rá a cukormentes eperlekvárt a tetejére. Díszítheted friss eperrel is, ha szeretnéd.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK AZ ALAPHOZ

HOZZÁVALÓK A TÖLTELÉKHEZ

HOZZÁVALÓK A TORTA TETEJÉRE