• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
4 ADAG

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 500 g eper
  • 400 ml Moscato fehér aromás bor
  • 200 g porcukor
  • 4 teáskanál Marsala bor
  • 8 tojássárgája

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Tisztítsd meg az epret, vágd fel a szemeket nyolcfelé, adj hozzá 5 evőkanál cukrot, majd keverd össze.
  • 2Önts fel egy lábast vízzel és helyezz rá egy porcelán, üveg vagy rozsdamentes acél tálat. A tálat ne érje víz. Amint a víz forrni kezd, öntsd bele a tálba a tojássárgáját és a Moscato fehérbort, adj hozzá 200 g cukrot, majd habverővel verd habbá. A habosítás végén add hozzá a Marsala bort.
  • 3Vedd el a tálat a lábasról és rövid ideig verd fel a habot.
  • 4Egy kerek tálat tölts meg az édesített eperrel. Öntsd le a sabayonnal. Távolítsd el a formát és karamellizáló pisztollyal enyhén flambírozd meg a sabayon tetejét.
Kifli tipp
Az előkészítés végén használhatsz karamellizáló pisztolyt, de a sabayont nem szabad megsütni. A díszítésnél engedd szabadjára a kreativitásodat.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK