• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
1 ADAG

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 200 g marha bélszín
  • 15 g apróra vágott mogyoróhagyma
  • 1 teáskanál kapribogyó
  • 2 teáskanál Worcestershire szósz
  • 1/2 teáskanál dijoni mustár
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • Nyers tojássárgája
  • Frissen őrölt bors ízlés szerint
  • 2 csipet Cayenne bors
  • Só ízlés szerint

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Mosd meg a kapribogyót, majd miután megszáradt vágd fel apró darabokra.
  • 2Vedd ki a húst a hűtőből. Vágd nagyon vékony szeletekre, majd keskeny csíkokra és végül azokat apró kockákra. Próbálj gyorsan dolgozni, hogy a hús ne melegedjen fel.
  • 3Egy villa segítségével keverd össze a húst a többi hozzávalóval. Formáld kis halommá, és nyomd be a közepét.
  • 4Tedd bele egyenként a tojássárgákat, és folyamatosan keverd el őket a hússal.
Kifli tipp
Tovább ízesítheted még egy teáskanál citromlével, esetleg petrezselyemzölddel.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK