Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Ez a tartózkodási helyed?

Add meg a címed a pontos szállítási idők és a releváns választék megtekintéséhez.

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 110 g tökmag
  • 120 g quinoa
  • 100 g aszalt áfonya
  • 100 g apróra vágott pisztácia
  • 150 ml agavé szirup
  • 60 ml méz
  • 1 csipet só
  • 40 g apróra vágott étcsokoládé
  • 350 g sótlan mandula

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Bélelj ki egy 24x33 cm-es tepsit sütőpapírral, fújd be egy kis főzőspray-vel, majd tedd félre.
  • 2
    Melegítsd elő a sütőt 160 °C-ra. Szórd szét a mandulát, a tökmagot és a quinoát egy lapos tepsin, és pirítsd, amíg enyhén megbarnulnak, kb. 15 perc alatt. Ezután tedd át egy nagy keverőtálba. Add hozzá az aszalt áfonyát és a pisztáciát.
  • 3
    Egy közepes méretű serpenyőben kezdd el felmelegíteni az agavé szirupot, a mézet és a sót, miközben habverővel kevergeted. Hagyd forrni körülbelül 3 percig.
  • 4
    Azonnal öntsd a szirupot a keverőtálba, és gyorsan keverd össze, hogy a diófélék és magvak egyenletesen bevonódjanak. Nyomkodd bele a keveréket az előkészített tepsibe. Hagyd teljesen kihűlni (kb. 20 perc), majd szeleteld fel 30 négyzetre.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

110 g tökmag