Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 4 nagy őszibarack
- 340 g bacon (kb. 12 szelet)
- Bazsalikom
- Balzsamecetkrém
- Extra szűz olívaolaj
ELKÉSZÍTÉS
- 1Állítsd be a grillt alacsony hőfokra, és melegítsd elő kb. 10 percig.
- 2Egy papírtörlőt márts bele egy kevés szőlőmagolajba (vagy más semleges olajba), és kend át vele a grillrácsot.
- 3Mosd meg és szárítsd meg a barackokat. Vágd félbe őket, majd minden fél barackot vágj négy részre (így egy barackból 8 szelet lesz).
- 4Minden barackszelet mindkét oldalára tegyél egy-egy nagy bazsalikomlevelet.
- 5A bacon szeleteket vágd félbe. Minden barackszeletet csomagolj be egy fél szelet baconnel úgy, hogy a bazsalikomlevelek belülre kerüljenek. A bacon végét rögzítsd fogpiszkálóval.
- 6A baconbe tekert barackszeleteket kend meg vékonyan olívaolajjal, hogy ne tapadjanak le a grillen.
- 7Helyezd őket a grillre, és süsd kb. 20 percig, amíg a bacon szépen átsül. Forgasd közben, hogy minden oldala egyenletesen piruljon meg.
- 8Amikor kész, tedd őket egy tálaló tálra, és távolítsd el a fogpiszkálókat.
- 9Locsold meg balzsamecettel.
- 10Melegen vagy szobahőmérsékleten tálald.

Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!
