1 LÁBAS
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 7,5 dl száraz vörösbor
- 3 szelet citrom
- 10 dkg cukor
- 2 rúd fahéj
- 9 szem szegfűszeg
- 2 szem szegfűbors
TOVÁBBI FŰSZEREK A FORRALT BORHOZ
- Narancs
- Kardamom
- Gyömbér
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Tedd a fűszereket és a cukrot a lábasba, majd öntsd hozzá a száraz vörösbort.
- 2Tedd rá a tetőt, kezdd el főzni kis lángon.
- 3Figyelj arra, hogy nem szabad forrnia, hiszen akkor elpárolog belőle az alkohol. Így mikor már gyöngyözik a bor, kapcsold le alatta a lángot.
- 4Mikor készen van, karikázd fel a citromot és tedd bele az italba.
- 5Forrón kínáld.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!