Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 7,5 dl száraz vörösbor
  • 3 szelet citrom
  • 10 dkg cukor
  • 2 rúd fahéj
  • 9 szem szegfűszeg
  • 2 szem szegfűbors

TOVÁBBI FŰSZEREK A FORRALT BORHOZ

  • Narancs
  • Kardamom
  • Gyömbér
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Tedd a fűszereket és a cukrot a lábasba, majd öntsd hozzá a száraz vörösbort.
  • 2Tedd rá a tetőt, kezdd el főzni kis lángon.
  • 3Figyelj arra, hogy nem szabad forrnia, hiszen akkor elpárolog belőle az alkohol. Így mikor már gyöngyözik a bor, kapcsold le alatta a lángot.
  • 4Mikor készen van, karikázd fel a citromot és tedd bele az italba.
  • 5Forrón kínáld.
Kifli Kukták

A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

TOVÁBBI FŰSZEREK A FORRALT BORHOZ