• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
2 ADAG

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 400 g sima liszt
  • 50 g finomra reszelt dió
  • 50 g finomra reszelt mandula
  • 100 g cukor
  • 100 g vaj
  • 100 g disznózsír
  • 1 tojás
  • Vaníliás cukor a beszóráshoz
  • Porcukor a beszóráshoz

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ

  • Frissentartó fólia
  • Sütőpapír

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Keverd össze a hozzávalókat, majd gyúrj kemény tésztát. Csomagold frissen tartó fóliába és tedd a hűtőbe pihenni egy éjszakára.
  • 2Melegítsd elő a sütőt 160°C-ra. Egy tálban keverd össze a cukrot, a porcukrot és a vaníliás cukrot.
  • 3Szelj egy darabot a tésztából és nyújtsd ki sodrófával. Vágj belőle kis szeleteket, tekerd őket apró henger formába majd formázd őket pici kiflicskékbe. A már előmelegített sütőben süsd őket aranyló színűre. Sütést követően rögtön forgasd meg a kiflicskéket a cukorkeverékben.
Kifli tipp
Használj hozzá dió- és mogyorókeveréket. Minél nagyobb arányban adsz hozzá diót, annál markánsabb lesz az íze. A mandula ezzel szemben lágyítja az ízt. Ne feledd, a diós hókifli elkészítéshez ételfóliára és sütőpapírra is szükséged lesz.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ