Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

Világos piskóta hozzávalói

  • 125 g Szafi Free Hajdinamentes rostcsökkentett univerzális lisztkeverék (gluténmentes)
  • 35 g FM Kókuszvirágcukor
  • 1 g Só
  • 1,5 g Szódabikarbóna
  • 15 g Almaecet
  • 145 g Víz
  • 5 g Vanília kivonat

Diós piskóta hozzávalói

  • 100 g Szafi Free Hajdinamentes rostcsökkentett univerzális lisztkeverék (gluténmentes)
  • 35 g Darált dió
  • 35 g FM Kókuszvirágcukor
  • 1 g Só
  • 2 g Szódabikarbóna
  • 15 g Almaecet
  • 145 g Víz
  • 5 g Vanília kivonat

Piskóták kenéséhez

  • 70 g Narancslé
  • 7 g Reszelt narancshéj
  • 12 g Rum aroma

Vaníliás krém hozzávalói

  • 20 g Szafi Reform instant vaníliás pudingpor
  • 35 g FM Kókuszvirágcukor
  • 1 g Só
  • 60 g Kókuszkrém
  • 240 g Kókusztej

Csokikrém hozzávalói

  • 20 g Szafi Reform instant kakaós pudingpor
  • 35 g FM Kókuszvirágcukor
  • 1 g Só
  • 50 g Kókuszkrém
  • 240 g Kókusztej

Diós szórás hozzávalói

  • 80 g Darált dió
  • 20 g FM Kókuszvirágcukor
  • 40 g Datolya

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

Piskóták elkészítése

  • 1Oldjuk fel a nedves hozzávalókban a sót, az édesítőket/cukrot és a szódabikarbónát, majd öntsük hozzá a lisztet (a diósba a diót is), és kézi habverővel dolgozzuk csomómentesre.
  • 2Öntsük a masszákat egy 21×19 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsi fél-fél részébe és rakjuk a sütőbe.
  • 3180 fokra melegített sütőben, alsó-felső programon 25 percig sütjük.
  • 4Még sül a piskóta, készítsük el a pudingokat és a kenéshez a levet.

Krémek elkészítése

  • 1Kézi habverővel kikeverjük, és félretesszük. Először folyósnak érezheted, de be fog sűrűsödni, amíg a diós szórást és a narancsleves kenőlevet elkészítjük és felvágjuk a piskótát.
  • 2Kikeverjük a nedves és száraz összetevőket külön, majd egybeöntjük.

Összeállítás

  • 1A kihűtött piskótát vágjuk kb. 1,5 cm-es kis kockákra, majd rétegezzük egy nagyobb edénybe a krémekkel és a diós szórással. (Minden réteg krémre, és tetejére is kerüljön diós szórás.)
  • 2Igény szerint tejszínhabbal (növényi/LM) díszítsük.
  • 3Néhány órára tegyük a hűtőbe fogyasztás előtt.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

Világos piskóta hozzávalói

Diós piskóta hozzávalói

Piskóták kenéséhez

Vaníliás krém hozzávalói

Csokikrém hozzávalói

Diós szórás hozzávalói