Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
6 ADAG

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1 kg őzcomb
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db petrezselyem
  • Fél citrom reszelt héja és leve
  • Burgonya a körethez
  • 2 dl tejföl
  • 10 dkg vaj
  • 1 db babérlevél
  • 2 ek liszt
  • 1 ek ecet

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Alaposan mosd meg a húst, távolítsd el a csontját, sózd és tűzdeld meg 15 dkg füstölt szalonnával.
  • 2Mikor felforrt, add hozzá a húst, és alacsonyabb lángon párold puhára.
  • 3Karikáud fel a répát és a petrezselymet és tedd egy lábasba. Öntsd fel körülbelül 5 dl vízzel és add hozzá az ecetet, a babérlevelet és a fél citrom reszelt héját. Ezt forrald fel.
  • 4Miután a hús megpuhult, tedd át egy tepsibe és süsd sütőben pirulásig.
  • 5A főzőlevet szűrd át. A 10 dkg vajból és 2 ek lisztből készíts rántást, ereszd fel az átszűrt főzőlével, valamint a 2 dl tejföllel, és tegyél hozzá egy kis citromlevet is.
  • 6Tálalásnál önts a mártásból a felszeletelt húsra, köretként pedig használj burgonyát.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK