Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1 kg marhalábszár
  • 100 g szalonna
  • 1 nagy hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 sárgarépa
  • 2 evőkanál liszt
  • 3 dl vörösbor
  • 3 dl marhahúsleves
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • 1 babérlevél
  • 1 teáskanál kakukkfű
  • 200 g gomba
  • Bors
  • Petrezselyem a díszítéshez

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Hús előkészítése: Vágd a marhahúst 5 cm-es kockákra.
  • 2Szalonna pirítása: A szalonnát kockázd fel, és süsd ki, majd tedd félre.
  • 3Hús pirítása: A szalonnazsírban pirítsd meg a húst minden oldalán, majd vedd ki.
  • 4Zöldségek pirítása: Ugyanabban az edényben pirítsd meg az apróra vágott hagymát és fokhagymát.
  • 5Sárgarépa hozzáadása: Add hozzá a felkarikázott sárgarépát, és pirítsd pár percig.
  • 6Liszt hozzáadása: Szórd rá a lisztet, és keverd el jól.
  • 7Folyadékok hozzáadása: Öntsd fel a borral és a húslevessel, majd add hozzá a paradicsompürét, babérlevelet, és a kakukkfüvet.
  • 8Hús visszahelyezése: Tedd vissza a húst és a szalonnát az edénybe, és főzd alacsony hőfokon 2-3 órán át, amíg a hús puha lesz.
  • 9Gomba hozzáadása: Az utolsó 30 percben add hozzá a felszeletelt gombát.
  • 10Tálalás: Tálalás előtt szórd meg friss petrezselyemmel.
Kifli tipp
A boeuf bourguignon mellé tálalhatsz főtt burgonyát, krémes-vajas burgonyapürét vagy friss baguette-et. Kísérletezhetsz különböző borokkal és zöldségekkel is!
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK