Korlátozott ajánlat új vásárlók számára:

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 2 x 100 g lazacfilé, bőrrel, pikkelyezve és szálkamentesítve
  • 2 lime
  • 4 teáskanál szezámmag
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 teáskanál tahini
  • 60 g uborka
  • 2 kis sárgarépa
  • 80 g nyers cékla
  • 1 érett avokádó
  • 150 g rizstészta
  • Rukkola
  • Extra szűz olívaolaj
  • ½–1 friss piros chili
  • Koriander

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Főzd meg a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint, majd szűrd le, és locsold meg egy kevés lime-lével.
  • 2
    Óvatosan vágd a lazacfiléket hosszában három vékony szeletre. Szórj szezámmagot egy deszkára, és nyomd bele a lazacdarabok egyik oldalát, hogy kéreg képződjön rajtuk.
  • 3
    Egy nagy, tapadásmentes serpenyőt hevíts fel közepes lángon. Ha forró, tedd bele a lazacot a szezámos oldalával lefelé, és süsd 2-3 percig, amíg aranybarna nem lesz. Fordítsd meg, és süsd további 1 percig, majd vedd le a tűzről.
  • 4
    Hámozd meg a fokhagymát, és mozsárban egy csipet tengeri sóval törd pasztává. Add hozzá a tahinit, a maradék lime-levet és egy kevés vizet, hogy selymes öntetet kapj.
  • 5
    Reszeld le durvára az uborkát, a répát és a céklát egy reszelő segítségével, és rendezd külön kupacokban két tányérra. Oszd szét a tésztát és a rukkolát a tányérok között.
  • 6
    Vágd félbe az avokádót, távolítsd el a magját, hámozd meg, és tegyél egy-egy felet a tányérokra. Öntsd a dresszinget az avokádók közepébe, és csepegtess rá egy kevés olívaolajat.
  • 7
    Helyezd a lazacot a tányérra, majd vékonyan szeleteld fel a chilit, és szórd meg vele a tányérokat friss korianderlevelekkel.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK