Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Is this your location?

Enter your address to view exact delivery times and relevant assortment.

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 10 dkg száraz kolbász
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 5 db tv paprika
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 3 db paradicsom
  • Bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál napraforgóolaj

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET

  • Kenyér

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Ha van valamilyen ételérzékenységed , esetleg diétát követsz, kérünk téged, hogy a recept elkészítése előtt bizonyosodj meg a hozzávalók összetevőiről!
  • 2
    Közepes lángon melegíts fel egy serpenyőt, és tedd bele az olajat, illetve a karikákra felvágott kolbászt. Miután ropogósra sült, tedd ki egy tálra.
  • 3
    Vágd fel apró darabokra a hagymát, és kevergetés mellett pirítsd meg a visszamaradt kolbászzsíron. Ezután önts rá 4-5 evőkanál vizet, hogy szétfőjön a hagyma.
  • 4
    Aprítsd fel a paprikát és add a hagymához. Forgasd jól át, fűszerezd sóval, borssal, füstölt paprikával és köménnyel (ez elhagyható). Önts rá 0,5 dl vizet és 15 percre fedd le, hogy párolódjon.
  • 5
    A paradicsomokat is aprítsd ezután fel, majd szórd a paprikára. Főzd lefedve kb. 10 percen keresztül.
  • 6
    Tálalásnál ne felejtsd el a ropogós kolbászt és a kenyeret!
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

10 dkg száraz kolbász

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET