• Kedves Kiflis! 04.02.-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Kedves Kiflis! Közeleg a húsvét, és nálunk ezúttal sem kell sorban állnod. Emelt kapacitással készülünk, hogy a rendelésed a lehető legjobb időpontban érkezzen meg hozzád.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
2 ADAG

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 60 g tikka currypaszta
  • 3 gerezd fokhagyma
  • Gyömbér (kb. 5 cm hosszú)
  • 3 evőkanál olaj
  • 200 g görög joghurt
  • 400 g csirkemellfilé
  • 100 g hagyma
  • 100 g kápia paprika

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ

  • Csatos üveg

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Először a fokhagymás-gyömbéres krémet készítsd el. Tegyél a fokhagymát, a gyömbért, 1 evőkanál olajat és egy csipet sót az aprítóba, turmixgépbe vagy mozsárba. Keverj össze mindent krémes állagúra. Ez a keverék zárt edényben vagy csatos üvegben hűtőbe téve több hétig is eláll, így készíthetsz belőle többet is, így máskor elég csak elővenni.
  • 2Ezután készítsd el a currypasztás pácot. 2 evőkanál fokhagymás-gyömbéres krémet keverj el a görög joghurttal, 2 evőkanál olajjal és egy csipet sóval.
  • 3A hagymát és a paprikát vágd fel nagyobb (kb. 2-3 cm) darabokra, majd add a páchoz.
  • 4Kockázd fel a csirkemellfilét tetszőleges nagyságúra (amekkorát szeretnél a nyárson). Tedd a darabokat a pácba.
  • 5Addig keverd, amíg az összes darabot be nem fedi a pác, és hagyd benne pácolódni legalább 2 órán át, de a legjobb, ha egy egész éjszakán át állni hagyod.
  • 6A pácolt húst, a hagymát és a paprikát felváltva szúrd fel a nyársakra, majd öntsd rá a maradék páclét.
  • 7A nyársakat tapadásmentes serpenyőben, kevés olajjal (lehet nélküle is, de akkor nagyon kell vigyázni, hogy ne ragadjon le a hús), alacsony addig süsd addig, amíg a csirke meg nem sül.
Kifli tipp
A húst grillen is megsütheted.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ