• Itt a Kifli virtuális őszi katalógusa! Fedezd fel újdonságainkat, finom borainkat és sajtválogatásainkat!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 8 csirkeszárny
  • 8 csontos csirkecomb
  • 400 ml száraz fehérbor
  • 200 g citrom
  • 2 fej fokhagyma
  • 1 piros chili paprika
  • 8 ág kakukkfű
  • 12 evőkanál olívaolaj
  • 8 evőkanál vörösborecet
  • 8 evőkanál méz
  • 4 evőkanál szójaszósz
  • 1 narancs reszelt héja
  • Frissen őrölt bors
  • Rizs

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A citromot meleg folyó víz alatt alaposan mosd meg, majd vágd 16 szeletre. A fokhagymafejeket hosszában felezd el, a chili paprikát szintén.
  • 2A szárnyak végét vágd le, majd az ízületek mentén vágd ketté. A húst a csontok mentén nyisd szét és sózd, borsozd.
  • 3Egy magasabb falú serpenyőben közepes lángon hevítsd fel az olajat, és 3-3 perc alatt pirítsd a húst mindkét oldalán aranyszínűre.
  • 4Vedd feljebb a tűzhelyt magasabb lángra, és add hozzá a fokhagymát a húshoz, a vágott felületével lefelé. Majd add hozzá a kakukkfüvet, a citromszeleteket, a chili paprikát, a borecetet, a bort és a narancshéjat. Hagyd felforrni a bort. Adj hozzá 400 ml vizet, a mézet és a szójaszószt. Keverd össze, fedd le és forrald alacsony tűzön.
Kifli tipp
Párolt rizzsel tálald. Használhatsz csont nélküli csirkecombokat.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK