• Itt a Kifli virtuális őszi katalógusa! Fedezd fel újdonságainkat, finom borainkat és sajtválogatásainkat!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 90 g száraz spagetti
  • 40 g finomra reszelt érett pecorino
  • 3 garnélarák fejével együtt (méret: 16-21)
  • 30 g hideg vaj
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál apróra vágott metélőhagyma
  • ½ teáskanál frissen őrölt bors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Forralj fel 3 liter vizet egy lábasban és sózd 3 evőkanál sóval, majd ebben főzd meg a tésztát. Miután megfőtt, engedd le, majd önts rá 80 ml vizet és tedd félre.
  • 2Hámozd meg a garnélarákokat, a fejüket távolítsd el és tedd félre, majd vágd a rákokat egyenként ötfelé.
  • 3Egy serpenyőben melegítsd fel közepes hőmérsékleten az olajat, préseld bele a garnélarák-fejeket, majd tedd azokat a serpenyőbe. Hagyd egy percig pihenni. Add hozzá a szeletelt garnélarákot, és gyakori keverés mellett süsd 1 percig. Adj hozzá egy csipet sót és a bors nagy részét, majd adj hozzá 40 ml tésztavizet. Végül keverd össze. A garnélafejeket vedd ki a serpenyőből majd dobd ki.
  • 4Add hozzá a főtt tésztát, a maradék tésztavizet, a hideg vajat és a felkockázott pecorinót, majd keverd addig, amíg a vaj meg nem olvad. Add hozzá a maradék borsot, valamint a metélőhagymát és dolgozd össze. Ezt követően tálald rögtön.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK