Valdor

Valdor Friss csíkozott csirkemellfilé

500 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG

Elfogyott. Várható sze.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

"A" osztályú friss csíkozott csirkemell filé.

Termelői információ

A szentesi központú HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. jogelődje, a HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Rt. 1997. július 1-jén alakult három, addig szoros együttműködésben dolgozó helybéli kft.-ből. Az átalakulást a tőkebevonás lehetősége és a magasabb szervezeti hatékonyság megvalósítása indokolta. Szakmai tudásuk, felkészültségük azonban sokkal mélyebben gyökerezik, és egészen 1922-ig nyúlik vissza, hiszen azóta működik Szentesen baromfifeldolgozó cég.

A vállalat profilja két fő területre koncentrálódik: elsődlegesen feldolgozott bontott-vágott baromfi termékek, és magasan feldolgozott, készresütött végtermékek előállítására. A Hungerit gyártja és forgalmazza a VALDOR termékcsaládot, mely folyamatosan bővül elsődlegesen feldolgozott, illetve panírozott, készresütött termékekkel egyaránt.

Tárolás

Hűtve tárolandó, -2 -+4°C között.

Forgalmazó

Hungerit Zrt.
6600 Szentes, Attila út 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

csirkemell