• Kedves Kiflis! Van egy mentő ötletünk: mentsd el a Visa kártyádat és nyerj 1 hónapos ingyenes Prémium tagságot 2024.02.19.-03.31. között - minden NEGYEDIK nyer!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK A CSIRKÉHEZ

  • 1 kg csirkemell
  • 4 evőkanál méz
  • 80 ml szójaszósz
  • 2 evőkanál keményítő
  • 1 evőkanál friss, reszelt gyömbér
  • chili ízlés szerint
  • 3 evőkanál szezámmag

HOZZÁVALÓK A SPÁRGÁHOZ

  • 300 g zöldspárga
  • 2 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál olaj
  • fél lime leve
  • frissen őrölt tarka bors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Aprítsd fel a spárgát, majd a vajon pirítsd meg, sóval, borssal és friss limelével ízesítve. Amikor elkészült, tedd félre egy tányéron.
  • 2Vágd kockára a csirkemellet, majd pirítsd aranysárgára serpenyőben megmaradt zsiradékon.
  • 3A szezámmag kivételével keverd össze a csirkéhez szükséges hozzávalókat és öntsd a pirított csirkemellre. Közepes hőmérsékleten, gyakori kevergetés mellett rotyogtasd addig, amíg a szaft sűrűvé válik és egy részét magába szívja csirkemell (5-10 perc).
  • 4Amikor elkészült, vedd le a tűzhelyről, szórd meg a szezámmaggal és forrón a párolt spárgával tálald.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 25 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK A CSIRKÉHEZ

HOZZÁVALÓK A SPÁRGÁHOZ