Pro- Duck

IVÁNYI - kukoricás csirkemellfilé felezett

kb. 0,67 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG

kb

 1 665 Ft 2 468 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Friss csirkemell filé (felezett)

A szárnyasok Magyarországon nevelkednek maximálisan betartva a nemzetközi állatvédelmi normákat, előírásokat. Sárgás árnyalata a kiváló minőségű takarmányozásnak köszönhető, mely magas százalékban tartalmaz hazai szemes gabonát. Ezen takarmányozásnak köszönhetően minőségi, ízletes, baromfi húst kapunk!

Termelői információ

Pro-Duck Kft. egy magyar cég, fő profilja prémium minőségű hízott kacsa és liba húsok, valamint csirke és pulyka húsok értékesítése. Termékeik jelentős részét maguk termeltetjik és saját vágóhidukon dolgozzák fel, miközben folyamatosan ellenőrzik a magas minőségi követelményeket. Ennek köszönthetően a termelés minden szakaszára van rálátásuk, így bármilyen vevői igényt ki tudnak szolgálni. HACCP tanusítvánnyal rendelkező üzemükben magas szakértelemmel és hozzáértéssel készítik konyhakész hústermékeiket. 

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

Pro-Duck Kft.
6078 Jakabszállás Mező utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

csirkemell