Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 2 db lazacfilé
- Rukkola salátához
- 1 csésze héjazott edamame bab
- Guau! Guacamole
- 2 csésze főtt rizs
- 1 evőkanál olaj
- Só
- Bors
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
- 2Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben közepesen magas hőfokon.
- 3Fűszerezzük a lazacfiléket sóval és borssal, majd tegyük bele a serpenyőbe. Süssük 3-4 percig mindkét oldalukat, amíg ropogósak és aranybarnák nem lesznek.
- 4Vegyük ki a lazacfiléket a serpenyőből, majd tegyük őket félre hűlni.
- 5Közben készítsük el a saláta alapot, tegyük az elkészült rukkolát a tányérokra.
- 6Tegyük hozzá a főtt rizst és a héjazott edamame babot a salátához.
- 7Vágjuk apróbb darabokra a kihűlt lazacfiléket, majd adjuk hozzá a salátához.
- 8Tegyünk a tetejére egy nagy adag Guau! Guacamole-t.
- 9Azonnal tálaljuk, és már élvezhetjük is a finom roston sült lazacot rukkolával, rizzsel, edamame-val és Guau! Guacamole-val készült ételünket.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!