Skip navigation
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 2 db lazacfilé
  • 2 csésze főtt rizs
  • 1 csésze héjazott edamame bab
  • Guau! Guacamole
  • 1 evőkanál olaj
  • Rukkola salátához
  • Bors

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
  • 2
    Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben közepesen magas hőfokon.
  • 3
    Fűszerezzük a lazacfiléket sóval és borssal, majd tegyük bele a serpenyőbe. Süssük 3-4 percig mindkét oldalukat, amíg ropogósak és aranybarnák nem lesznek.
  • 4
    Vegyük ki a lazacfiléket a serpenyőből, majd tegyük őket félre hűlni.
  • 5
    Közben készítsük el a saláta alapot, tegyük az elkészült rukkolát a tányérokra.
  • 6
    Tegyük hozzá a főtt rizst és a héjazott edamame babot a salátához.
  • 7
    Vágjuk apróbb darabokra a kihűlt lazacfiléket, majd adjuk hozzá a salátához.
  • 8
    Tegyünk a tetejére egy nagy adag Guau! Guacamole-t.
  • 9
    Azonnal tálaljuk, és már élvezhetjük is a finom roston sült lazacot rukkolával, rizzsel, edamame-val és Guau! Guacamole-val készült ételünket.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK