Skip navigation
  • Kedves Kiflis! Az első vásárlásodhoz küldünk ajándékba egy Cloud9 trópusi jégkrémet is, hogy még emlékezetesebben induljon a kapcsolatunk. Köszönjük a bizalmat!

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 500 g rizs
  • 100 g garnélarák
  • 150 ml olívaolaj
  • Egy csipet bors
  • Egy csipet só
  • 0,5 g sáfrány
  • Egy szál rozmaring
  • 1 citrom
  • 2 nagyobb apróra vágott hagyma
  • 2 apróra vágott paradicsom
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1 apróra vágott pirospaprika
  • 125 g fehérbab
  • 175 g zöldbab
  • 500 g friss kagyló
  • 400 g csirkehús
  • 1 liter csirkehúsleves

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Egy serpenyőben (esetleg paella serpenyőben) hevíts fel kevés olívaolajat, majd sóval és borssal ízesítve süsd meg a csirkehúst. Miután megsült, tedd félre a csirkét.
  • 2
    Locsolj ismét olívaolajat a serpenyőbe és karamellizáld a hagymát, a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot.
  • 3
    Add hozzá a sáfrányt, a babot, a sült csirkehúst, a garnélát és a kagylót, majd öntsd fel a húslevessel és főzd 5 percig, amíg besűrűsödik.
  • 4
    Add hozzá a rizst, keverd össze az egészet és főzd alacsony lángon 15-20 percig.
  • 5
    Végül adj hozzá egy szál rozmaringot. Még jobb íze lesz az ételnek, ha a kezeid között összedörzsölöd a leveleket és úgy adod hozzá.
  • 6
    Tálalás előtt locsold meg a paellát olívaolajjal, aioli szósszal vagy más hozzáillő szósszal, illetve egy negyed citrom levével.
Tip
A paella akkor készült el, amikor az edény alján a rizs enyhén ropogósra sült.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK