• Itt a Kifli virtuális őszi katalógusa! Fedezd fel újdonságainkat, finom borainkat és sajtválogatásainkat!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 500 g rizs
  • 100 g garnélarák
  • 400 g csirkehús
  • 150 ml olívaolaj
  • Egy csipet bors
  • Egy csipet só
  • 0,5 g sáfrány
  • 1 citrom
  • Egy szál rozmaring
  • 2 nagyobb apróra vágott hagyma
  • 2 apróra vágott paradicsom
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1 apróra vágott pirospaprika
  • 125 g fehérbab
  • 175 g zöldbab
  • 1 liter csirkehúsleves
  • 500 g friss kagyló

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Egy serpenyőben (esetleg paella serpenyőben) hevíts fel kevés olívaolajat, majd sóval és borssal ízesítve süsd meg a csirkehúst. Miután megsült, tedd félre a csirkét.
  • 2Locsolj ismét olívaolajat a serpenyőbe és karamellizáld a hagymát, a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot.
  • 3Add hozzá a sáfrányt, a babot, a sült csirkehúst, a garnélát és a kagylót, majd öntsd fel a húslevessel és főzd 5 percig, amíg besűrűsödik.
  • 4Add hozzá a rizst, keverd össze az egészet és főzd alacsony lángon 15-20 percig.
  • 5Végül adj hozzá egy szál rozmaringot. Még jobb íze lesz az ételnek, ha a kezeid között összedörzsölöd a leveleket és úgy adod hozzá.
  • 6Tálalás előtt locsold meg a paellát olívaolajjal, aioli szósszal vagy más hozzáillő szósszal, illetve egy negyed citrom levével.
Kifli tipp
A paella akkor készült el, amikor az edény alján a rizs enyhén ropogósra sült.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK