Valrhona
Valrhona Abiano 85%-os táblás étcsokoládé
70 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Valrhona Abiano 85%-os táblás étcsokoládé
Az Abiano egy intenzív, taninos étcsokoládé erőteljes karakterrel a Valrhona által képviselt minőségben.
Az étcsokoládénak számos jótékony hatása ismert a szervezetre. Nagy mértékben tartalmaz antioxidánst, illetve flavonoidot, amelyek segítik az egészséges szívműködést, stimulálják az agyi működést, valamint javítják a memóriát, és a koncentráló képességet.
Rendkívül sokféleképpen felhasználható. Tökéletes választás lehet déluáni nassolnivalóként, süteményekbe, vagy akár önmagában desszertként is fogyasztva.
Termelői információ
Valrhona már 1922 óta készíti csokoládé-különlegességeit, amelyhez a kakaóbabot egyenesen legkiválóbb ültetvényekről vásárolják Dél-Amerikában, a Karib-szigeteken és a csendes-óceáni térségben. A csokoládé nálunk francia stílusban, táblákban készül. Úgy írják le a táblákat, mint a borászok a borokat: megadják a származási helyét, az eredetét és az évjáratát annak a kakaóbabnak, amelyből az adott tábla készült.
Tárolás
Szobahőmérsékleten, száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tárolandó.
Forgalmazó
T. Nagy Tamás Kft.
1102 Budapest,
Liget utca 46.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
kakaóbab | 82.29 % |
Cukor | 13.5 % |
Kakaóvaj | 4.1 % |
Emulgálószer (szójalecitin) | 0.1 % |
természetes vanília kivonat | 0.05 % |
Tápérték: 100 g
Energia | 2451 kJ/593 kCal |
Zsír | 48 g |
amelyből telített zsírsavak | 30 g |
Szénhidrát | 21 g |
amelyből cukor | 12 g |
Fehérje | 12 g |
Só | 0.01 g |
Élelmi rost | 15 g |
Allergének
Szójabab |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tej |
Diófélék |