Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 5 dkg vaj
  • 15 dkg magas kakaótartalmú étcsokoládé
  • 15 dkg zabkeksz
  • 6 dkg mandula
  • 6 dkg pisztácia
  • 1 narancs reszelt héja
  • 2 ek cukrozatlan holland kakaópor
  • 1 ek rum
  • 2 ek kávé
  • Ízlés szerint porcukor

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A vajat a kockára tördelt étcsokoládéval együtt, gőz fölött megolvasztom.
  • 2Egy tálba teszem a tetszőleges méretűre aprított zabkekszet, a mandulát, a pisztáciát, a reszelt narancshéjat, a kakaóport, a rumot, a kávét, ráöntöm az olvasztott csokoládét és alaposan összeforgatom.
  • 3Egy folpackot kiterítek, ráhalmozom a csokolédés masszát, feltekerem, formázom és min egy órára hűtőbe teszem, de az sem árt neki, ha egy egész éjszakát pihen.
  • 4Szeletelés előtt megszórom az egész rudat porcukorral.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK