Skip navigation
  • Szerezz 3000 extra kreditet! Adj le egy hétfő nap végéig kiszállított rendelést legalább 30.000 Ft értékben, és 3000 kredit jóváírást kapsz, amely 7 napig felhasználható.
     Használd ki és spórolj!
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 5 dkg vaj
  • 15 dkg magas kakaótartalmú étcsokoládé
  • 15 dkg zabkeksz
  • 6 dkg mandula
  • 1 narancs reszelt héja
  • 2 ek cukrozatlan holland kakaópor
  • 1 ek rum
  • 2 ek kávé
  • Ízlés szerint porcukor
  • 6 dkg pisztácia
 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A vajat a kockára tördelt étcsokoládéval együtt, gőz fölött megolvasztom.
  • 2
    Egy tálba teszem a tetszőleges méretűre aprított zabkekszet, a mandulát, a pisztáciát, a reszelt narancshéjat, a kakaóport, a rumot, a kávét, ráöntöm az olvasztott csokoládét és alaposan összeforgatom.
  • 3
    Egy folpackot kiterítek, ráhalmozom a csokolédés masszát, feltekerem, formázom és min egy órára hűtőbe teszem, de az sem árt neki, ha egy egész éjszakát pihen.
  • 4
    Szeletelés előtt megszórom az egész rudat porcukorral.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK