Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 12 db kakaós Abonett, közepesen durvára törve
- 2 ek bio kakaópor
- 1 ek mogyoróvaj
- 2–3 ek juharszirup
- pici mandulatej (csak ha kell az állag miatt)
- 1 tk vaníliaaroma
- csipet só
- Tetejére: olvasztott étcsoki
- Aprított mogyoró a beleforgatáshoz
ELKÉSZÍTÉS
- 1A kakaós Abonetteket kézzel vagy zacskóban törd közepesen durvára (ne legyen teljesen por).
- 2Add hozzá a kakaóport, a mogyoróvajat és a juharszirupot.
- 3Önts bele egy teáskanálnyi vaníliaaromát.
- 4Adj hozzá egy csipet sót, ez felerősíti az édes ízeket.
- 5Keverd össze, majd ha a massza túl száraz, adj hozzá nagyon kevés mandulatejet, épp csak annyit, hogy jól formázható legyen.
- 6Nedves kézzel formázz kis gombócokat.
- 7A gombócokat mártsd bele olvasztott étcsokiba, a tetejüket pedig szórd meg összetört mogyoróval.
- 8Tedd be a hűtőbe 20 percre, hogy teljesen összeálljon.

Zsigmond Csilla
Health coach-ként a missziómnak tekintem, hogy az emberek számára élvezetesebbé tegyem az egészséges életmódot. A TikTok oldalamon (@csilla.zs) is hemzsegnek az alakbarát, egyszerű nasi ötletek, várlak szeretettel!
