Navigáció kihagyása
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 12 db kakaós Abonett, közepesen durvára törve
  • 2 ek bio kakaópor
  • 1 ek mogyoróvaj
  • 2–3 ek juharszirup
  • pici mandulatej (csak ha kell az állag miatt)
  • 1 tk vaníliaaroma
  • csipet só
  • Tetejére: olvasztott étcsoki
  • Aprított mogyoró a beleforgatáshoz

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A kakaós Abonetteket kézzel vagy zacskóban törd közepesen durvára (ne legyen teljesen por).
  • 2
    Add hozzá a kakaóport, a mogyoróvajat és a juharszirupot.
  • 3
    Önts bele egy teáskanálnyi vaníliaaromát.
  • 4
    Adj hozzá egy csipet sót, ez felerősíti az édes ízeket.
  • 5
    Keverd össze, majd ha a massza túl száraz, adj hozzá nagyon kevés mandulatejet, épp csak annyit, hogy jól formázható legyen.
  • 6
    Nedves kézzel formázz kis gombócokat.
  • 7
    A gombócokat mártsd bele olvasztott étcsokiba, a tetejüket pedig szórd meg összetört mogyoróval.
  • 8
    Tedd be a hűtőbe 20 percre, hogy teljesen összeálljon.
Zsigmond Csilla
Health coach-ként a missziómnak tekintem, hogy az emberek számára élvezetesebbé tegyem az egészséges életmódot. A TikTok oldalamon (@csilla.zs) is hemzsegnek az alakbarát, egyszerű nasi ötletek, várlak szeretettel!

HOZZÁVALÓK