• Itt a Kifli virtuális őszi katalógusa! Fedezd fel újdonságainkat, finom borainkat és sajtválogatásainkat!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1 kg édesburgonya
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál fokhagyma-granulátum
  • 1 evőkanál füstölt paprika
  • 1 evőkanál só
  • 1/2 evőkanál őrölt fekete bors

HOZZÁVALÓK A MÁRTÁSHOZ

  • 1 pohár tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma
  • Bors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Mosd meg az édesburgonyát és vágd hasábokra. Egy tálban keverd el az olívaolajjal. Keverd össze az összes fűszert, öntsd rá a burgonyákra és alaposan keverd el kézzel, hogy minden hasábra egyenletesen jusson. Terítsd el őket egy sütőpapírral bélelt tepsire.
  • 2Süsd a krumplit 200°C-on, amíg aranyszínűvé nem válik (ez kb. 15-20 perc). Ezután forgasd meg őket és süsd meg a másik oldalukat is.
  • 3Tálalhatod köretként is, vagy akár mártással. Jól illik hozzá például a fokhagymás-tejfölös mártás.

A MÁRTÁS ELKÉSZÍTÉSE

  • 1Keverd össze a tejfölt a zúzott fokhagymával, majd ízlés szerint sózd és borsozd.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

HOZZÁVALÓK A MÁRTÁSHOZ