• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 300 g kígyóuborka
  • 200 g natúr görög joghurt
  • 1 hámozott gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál apróra vágott kapor
  • 1 evőkanál citromlé
  • 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 teáskanál só

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Vágd hosszában félbe a hámozott gerezd fokhagymát, vágd ki a közepéről a csírát és dobd ki, a fokhagymát pedig aprítsd fel.
  • 2Vágd le mindkét végét az uborkának és vágd félbe hosszában. Kanállal kapard ki a magokat és reszeld le durván az uborkát. A reszelt uborkát tedd szűrőbe, a szűrőt tedd egy tál tetejére. Sózd meg az uborkát, keverd össze és hagyd állni 10 percig. Ezalatt a víz távozik az uborkából.
  • 3Préseld ki a maradék vizet az uborkából, majd keverd össze egy tálban joghurttal, fokhagymával, kaporral, citromlével és olívaolajjal. Tedd be a hűtőbe 2 órára pihenni. Tálalás előtt keverd össze.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK