Budapest területe

Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1 fej brokkoli
  • 16 db koktélparadicsom
  • 100 g rukkola
  • 2-3 db újhagyma
  • Bors
  • 1 üveg Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Szárított paradicsommal és vörös áfonyával
  • 2 ek Vénusz 100% napraforgó-étolaj
  • 125 g vegán sajt

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET

  • Oregánó
  • Kakukkfű

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Melegítsük elő a sütőt 190 ºC-ra.
  • 2
    Kenjünk ki egy hőálló üvegtálat kevés Vénusz 100% napraforgó-étolajjal. Tegyük bele az 5-7 cm-es rózsákra szedett brokkolit, majd adjuk hozzá a szárított paradicsomos Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet.
  • 3
    Tegyünk a brokkoli mellé félbevágott koktélparadicsomokat is, és reszeljük rá a vegán sajtot is. Sózzuk ízlés szerint, majd tegyük az előmelegített sütőbe.
  • 4
    Süssük készre 30 perc alatt. Ha van grillfokozat, akkor a sütés utolsó 8 percére kapcsoljuk be azt is!
  • 5
    Tálaljuk forrón friss, megmosott rukkolával és kevés apróra szelt újhagymával.
Kifli tipp
Érdemes olvadós vegán sajttal elkészíteni! Friss oregánóval, kakukkfűvel tovább ízesíthetjük az ételt! Többféle típusú koktélparadicsomot is használhatunk.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET