Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 1 üveg Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Szárított paradicsommal és vörös áfonyával
- 1 fej brokkoli
- 16 db koktélparadicsom
- 2-3 db újhagyma
- 100 g rukkola
- 2 ek Vénusz 100% napraforgó-étolaj
- 125 g vegán sajt
- Só
- Bors
AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET
- Oregánó
- Kakukkfű
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Melegítsük elő a sütőt 190 ºC-ra.
- 2Kenjünk ki egy hőálló üvegtálat kevés Vénusz 100% napraforgó-étolajjal. Tegyük bele az 5-7 cm-es rózsákra szedett brokkolit, majd adjuk hozzá a szárított paradicsomos Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet.
- 3Tegyünk a brokkoli mellé félbevágott koktélparadicsomokat is, és reszeljük rá a vegán sajtot is. Sózzuk ízlés szerint, majd tegyük az előmelegített sütőbe.
- 4Süssük készre 30 perc alatt. Ha van grillfokozat, akkor a sütés utolsó 8 percére kapcsoljuk be azt is!
- 5Tálaljuk forrón friss, megmosott rukkolával és kevés apróra szelt újhagymával.
Kifli tipp
Érdemes olvadós vegán sajttal elkészíteni!
Friss oregánóval, kakukkfűvel tovább ízesíthetjük az ételt!
Többféle típusú koktélparadicsomot is használhatunk.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!