• Kedves Kiflisek!
    Sajnos a megrendelések 15-25 perces késéssel érkeznek. Amennyiben kérdésetek van keressétek ügyfélszolgálatunk bizalommal! Köszönjük megértésetek!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
4 ADAG

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 8 csirkeszárny
  • 8 csontos csirkecomb
  • 400 ml száraz fehérbor
  • 200 g citrom
  • 2 fej fokhagyma
  • 1 piros chili paprika
  • 8 ág kakukkfű
  • 12 evőkanál olívaolaj
  • 8 evőkanál vörösborecet
  • 8 evőkanál méz
  • 4 evőkanál szójaszósz
  • 1 narancs reszelt héja
  • Frissen őrölt bors
  • Rizs

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A citromot meleg folyó víz alatt alaposan mosd meg, majd vágd 16 szeletre. A fokhagymafejeket hosszában felezd el, a chili paprikát szintén.
  • 2A szárnyak végét vágd le, majd az ízületek mentén vágd ketté. A húst a csontok mentén nyisd szét és sózd, borsozd.
  • 3Egy magasabb falú serpenyőben közepes lángon hevítsd fel az olajat, és 3-3 perc alatt pirítsd a húst mindkét oldalán aranyszínűre.
  • 4Vedd feljebb a tűzhelyt magasabb lángra, és add hozzá a fokhagymát a húshoz, a vágott felületével lefelé. Majd add hozzá a kakukkfüvet, a citromszeleteket, a chili paprikát, a borecetet, a bort és a narancshéjat. Hagyd felforrni a bort. Adj hozzá 400 ml vizet, a mézet és a szójaszószt. Keverd össze, fedd le és forrald alacsony tűzön.
Tip
Párolt rizzsel tálald. Használhatsz csont nélküli csirkecombokat.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK