Budapest területe

Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ

  • 200 g kukoricadara
  • 500 g túró
  • Csipet só

HOZZÁVALÓK A PANÍRHOZ

  • 100 g Biopont gluténmentes panírmorzsa
  • 50 g margarin

HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ

  • 200 ml tejföl
  • Porcukor

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Tegyél fel 500 ml vizet egy csipetnyi sóval forrni.
  • 2
    A forrásban lévő vízbe szórd bele a kukoricadarát és közben folyamatosan keverd.
  • 3
    Főzd alacsony hőfokon amíg egészen besűrűsödik és nehezen keverhetővé válik. Ez kb. 4-5 perc alatt következik be.
  • 4
    Ekkor vedd le a tűzről és morzsold a forró darához a túrót, majd jól keverd össze.
  • 5
    Vizes kézzel formázz közepes méretű gombócokat.
  • 6
    A margarint olvaszd meg egy serpenyőben és enyhén pirítsd meg rajta a zsemlemorzsát.
  • 7
    A kész gombócokat forgasd meg a pirított zsemlemorzsában.
  • 8
    Tejföllel és porcukorral tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ

HOZZÁVALÓK A PANÍRHOZ

HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ