Navigáció kihagyása

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

Az első kiszállítás díja ingyenes

100%-os elégedettségi garancia

Alnatura

Alnatura BIO Teljes kiőrlésű rizsliszt

500 g
BIO
Ideiglenesen nem elérhető.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Görögország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alnatura BIO Teljes kiőrlésű rizsliszt

Gluténmentes, finomra őrölt, teljes kiőrlésű rizsliszt: A kukoricakeményítőhöz hasonlóan a teljes kiőrlésű rizsliszt is alkalmas szószok sűrítéséhez, valamint desszertek, sütemények és péksütemények sütéséhez. A klasszikus liszt 20-30%-át helyettesítheted vele az optimális sütési tulajdonságok elérése érdekében. Az Alnatura teljes kiőrlésű rizsliszt biotermesztésből származik.

Felhasználás - Gluténmentes csokis muffin

Elkészítési idő
15 perc + 20-25 perc sütési idő

Hozzávalók
12 darabhoz:

  • 70 g Alnatura BIO Csokoládé bevonat
  • 60 g vaj vagy margarin + 1 evőkanál a formához
  • 110 g Alnatura BIO Nyers nádcukor
  • 1 teáskanál Alnatura BIO Citromhéj fagyasztva szárított, reszelt, citromolajjal
  • 2 tojás
  • 210 g Alnatura BIO Teljes kiőrlésű rizsliszt
  • 15 g Alnatura BIO Kakaópor
  • 1 csipet Alnatura tengeri só
  • 2 teáskanál Alnatura BIO Sütőpor
  • 100 g Alnatura BIO tejszínhab

Elkészítés

  1. Készítsd elő a muffinsütőt. A sütőt melegítsd 180°C-ra alsó és felső hőfokon. A muffinsütő mélyedéseit vajazd ki, vagy béleld ki muffin papírokkal.
  2. Egy serpenyőben melegíts vizet. A csokoládébevonatot törd apró darabokra, és tedd egy hőálló tálba. Helyezd a tálat a forró vízfürdőre, és lassan olvaszd fel a csokoládét.
  3. Keverd össze a tésztát. A vajat keverd habosra a cukorral és a citromhéjjal néhány percig. Fokozatosan, egyenként keverd hozzá a tojásokat. A lisztet, a kakaót, a sót és a sütőport keverd össze, majd lassan keverd hozzá a vajas-cukros keverékhez. Végül add hozzá a tejszínt és az olvasztott csokoládét, majd dolgozd össze.
  4. Süsd meg a muffinokat. Minden muffinpapírt ¾-ig tölts meg tésztával, és a tepsit a középső rácson süsd 20-25 percig.

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig – az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

teljes kiőrlésű rizsliszt

Tápérték: 100 g

Energia1490 kJ/351 kCal
Zsír2.2 g
amelyből telített zsírsavak0.6 g
Szénhidrát74 g
amelyből cukor0.6 g
Fehérje7.8 g
0.03 g
Élelmi rost2.2 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Szójabab
Csillagfürt
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.